De eerste keer op retraite

 

Merk jij het inmiddels ook alweer? De haast van het dagelijkse leven heeft alle betekenis van de zomervakantie alweer weg doen vagen, heeft het zo gewenste effect van ontspanning dat dat bracht alweer naar de achtergrond doen verschuiven. Zo vergaat het mij elk jaar, want altijd in de herfst bedenk ik mij weer hoe lang we nog moeten tot de volgende vakantie zich aandient, namelijk die met kerst – op zichzelf ook altijd weer een stressvolle periode. En dan is het weer aftellen naar de zomer.

 

Ontspannen in het voorjaar

Van veel van mijn vrienden hoor ik iets te moeten veranderen in mijn leven, het eens compleet anders te doen, want zo van vakantie naar vakantie toeleven kan gewoon niet, dit houd ik niet nog eens jarenlang vol. Zij raadden het mij van harte aan eens met een retraite te gaan, en onder velen van hen hoorde ik de naam Serendipity Reizen vallen. Ik ben ze eens op gaan zoeken op het web en kreeg er diréct een fijn gevoel bij. Mocht je zelf ook geïnteresseerd zijn, kijk dan eens op http://serendipity-reizen.nl/retraite. Ikzelf ga van het voorjaar op mijn eerste reis met hen, wie weet tot dan!