g4s

EHBO aan kinderen verlenen? Het plakken van een pleister is voor vrijwel iedereen wel bekend gebied. Maar weet jij hoe dat je een reanimatie moet uitvoeren bij een kind? Dit is namelijk compleet anders dan dat je het bij een volwassen persoon doet. Dit heeft te maken met het feit dat kinderen een stuk kleiner zijn en dus minder ruimte hebben om te reanimeren. Hier dien je goed op te letten dat ook dit op de juiste manier gebeurd. Voor een paar weken terug heeft onze werkgever ons de kans gegeven om een cursus te gaan volgen. Nu ben ik natuurlijk niet de moeilijkste en wil maar al te graag meer leren. De een ging voor de heftruckcursus en ik heb er specifiek voor gekozen om EHBO aan kinderen te gaan leren. Iets wat bij ons in de winkel best wel handig is om te hebben. Ik werk namelijk in een groot warenhuis en daar komen dagelijks voldoende kinderen voorbij.

EHBO aan kinderenEHBO aan kinderen, weet jij hoe?

Mijn werkgever vond dit een onwijs goed idee en hier heb ik de toestemming al voor gekregen. Het is natuurlijk wel de taak om zelf een geschikt instituut te vinden waarbij je het kunt volgen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en in een mum van tijd kwam ik terecht op de website van G4s.

Brand blussen

Op deze website las ik al voldoende informatie en dat maakte mij alleen maar meer nieuwsgieriger! Een andere collega van mij wilde dit ook maar al te graag volgen. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om ons beide in te gaan schrijven bij dit bedrijf. Nog geen half uur later hadden wij al een bevestiging in de mail ontvangen en dat voelde wel goed. Bij aankomst konden wij een heerlijk kop koffie pakken en het lesmateriaal werd uitgedeeld.