Geweldig zo’n lichtkrant

Ik vond een lichtkrant echt een geweldig idee. Ik hou ervan als nieuwe dingen uitgevonden worden en de lichtkrant vond ik echt heel leuk. Ik heb er zelfs een voor me zelf gekocht omdat ik het zo leuk vond. Ik ben ook al met een aantal uitvindingen gekomen, die ook zijn waargemaakt door professioneels. Ik vind het gewoon erg leuk om iets uit te vinden en de lichtkrant was echt een heel goed idee. Ik denk dat hij daar zoveel mee verdiend heeft. Je hoeft ook gewoon nooit meer een krant te kopen en je hebt toch altijd de krant, wat zo fijn en handig is. Met de lichtkrant kun je ook het nieuws zien, wat echt super fijn is als je geen zin hebt om te lezen. Ik hoop dat ik met nog meer ideeën kom, zodat andere mensen die ook kunnen maken en ik daar ook rijk mee word. Dat zal echt super gaaf zijn. Wat me ook heel leuk leek was om de uitvinder van de lichtkrant een keer te ontmoeten. Ik heb lang moeten zoeken, maar na drie uur vond ik een naam wie de lichtkrant had uitgevonden. Ik heb binnenkort al een gesprek met deze meneer van de lichtkrant.