Mijn ontwerp op de polo’s van www.maxpolos.nl

Als je de website www.maxpolos.nl nog niet kent, maar je toch geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die er zijn om polo’s te laten bedrukken, neem dan zeker eens een kijkje op deze website. Ik beschouw ‘m zelf al langere tijd als bijzonder handig, aangezien je er een groot aanbod aan verschillende polo’s hebt. Dat geeft mij vervolgens het voordeel mijn ontwerpen, die ik via www.maxpolos.nl immers laat afdrukken, aan te bieden. Zo kan ik mijn eigen klanten ook alle keuze geven om zelf hun ideale shirt uit te zoeken. Je hebt namelijk veel verschillende soorten, modellen, kleuren en maten in de polo’s die er hier aanwezig zijn en ik varieer zelf ook oneindig met de afbeeldingen die ik erop laat afdrukken. Als ontwerper heb ik hierin echt een niche weten te vinden, want de polo’s zijn zeer gewild bij het publiek. Ik laat mijn designs overigens ook op linnen tasjes drukken en dat loopt overigens ook zeer hard. Kijk maar eens om je heen of je mijn ontwerpen op straat voorbij ziet komen. Je hebt het vast al wel eens gezien!