leren placemat

Nieuwe onderzetters nodig? Neem nieuwe exemplaren van leer!

Iedereen die er waarde aan hecht om de eettafel of andere tafels in huis zo lang mogelijk in goede staat te houden gebruikt onder meer onderzetters om dit voor elkaar te krijgen. Deze onderzetters zijn met name bedoeld om glazen en pannen op te zetten. Deze glazen, bekers en pannen kunnen op deze manier een tafel niet beschadigen. Ook vangt een onderzetter condensvocht op dat vooral uit gevulde glazen afkomstig is. Als je een onderzetter van leer neemt, dan profiteer je waarschijnlijk nog wel het beste van het nut van de onderzetter an sich. Zo zijn leren onderzetters vuil- en waterafstotend, liggen ze stevig en stabiel op tafel en kost het weinig tijd ze soms even schoon te maken.

leren onderzetters

Passend in elke interieurstijl

Een ander positief punt aan onderzetters van leer is dat deze uitstekend in elke interieurstijl passen. Zoals je misschien weet is leer een natuurlijk product. Dit zorgt er al snel voor deze leren producten goed gedijen in landelijke inrichtingen. Tegelijkertijd gaat er van leer iets stoers en bijna industrieels uit. Dit zorgt er dan weer voor dat in moderne en strakke interieurstijlen leren onderzetters goed tot hun recht komen.

Beter met de jaren

Interessant aspect aan onderzetters van leer is tenslotte dat volgens veel mensen deze er in de loop van de jaren beter gaan uit zien. Waar deze onderzetters in nieuwe staat nog behoorlijk glad ogen, daar verschijnen er na een tijdje enige rimpels of streepjes. Volgens velen geeft dit een fraai, speels effect.