rijlessen Tilburg

Als je begint met rijlessen wil je natuurlijk zo snel mogelijk slagen en zelf de weg op kunnen. Wil jij zo snel mogelijk beginnen, maar heb je geen idee bij welke rijschool je terecht kan? Dan zijn de rijlessen Tilburg van rijschool Tilburg 013 echt iets voor jou! Deze rijschool is 

voorzien van goede rijinstructeur die je ondersteunen en helpen waar het nodig is. De lessen worden aangepast op jouw niveau, zodat je altijd voor uitdagingen komt te staan. Ze zorgen er uiteraard wel voor dat jij nooit een gevaar op de weg bent, want veiligheid staat voorop. Bij deze rijschool kan je al lessen vanaf 19 euro per les. Dit is natuurlijk heel erg goedkoop, maar ondanks dat zijn de rijlessen van hoge kwaliteit. Als je nog niet zeker bent van de rijschool kan je er ook voor kiezen om een gratis proefles te nemen, want zo ervaar je toch een beetje hoe de lessen gegeven worden. 

Wanneer kan je beginnen met lessen?

Als jij zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen is het verstandig om zo vroeg mogelijk te beginnen. De rijlessen Tilburg kunnen al gevolgd worden met 16,5 jaar. Je theorie examen mag je afleggen vanaf 16  jaar. Wanneer jij 17 jaar bent kan jij jouw praktijkexamen aanvragen. Wel geldt de regel, als jij op je 17e je rijbewijs haalt mag je tot je 18e niet alleen de weg op. Dit moet met een begeleider die minimaal 5 jaar zijn/haar rijbewijs heeft en minimaal 27 jaar oud is.