stretchtent te koop

Heb je een mooie stretchtent te koop zien staan en gekocht? Een stretchtent kan ideaal zijn als je buiten een evenement wilt organiseren. Zo ben je meer beschermd tegen de weersomstandigheden en krijgt je evenement een luxere uitstraling. Maar hoe zet je een stretchtent nu eigenlijk op? In dit artikel geven wij je een aantal tips.

stretchtent te koop

Tip 1: Doe het samen

Een stretchtent alleen opzetten lukt vrijwel niemand, zelfs als de stretchtent redelijk klein is. Het is daarom veel beter om de stretchtent samen met iemand anders op te zetten of zelfs samen met meerdere personen. Eventueel kun je hier ook iemand voor inhuren.

Tip 2: Plan voldoende tijd in

Het opzetten van een stretchtent is niet zomaar gedaan, ook niet als je dit met meerdere personen doet. Zorg er daarom voor dat je dit niet op het laatste moment nog moet doen, maar plan hier voldoende tijd voor in. Zo voorkom je ook dat je een onderdeel vergeet en de stretchtent ineens in elkaar klapt.

stretchtent te koop

Tip 3: Zorg voor voldoende ruimte

De ruimte die je moet vrijmaken voor de stretchtent is in ieder geval zo groot als de stretchtent zelf. Het oppervlak moet je vrij maken van rommel en takjes. Verder heb je ook ruimte nodig om langs de tent te lopen, materialen neer te leggen en voor het opzetten zelf. Zorg er dus voor dat je voldoende ruimte hebt voor het opzetten van de stretchtent.