Elke hondenbaasje wilt het beste voor zijn hond, toch? Train een puppy met puppycursus van 123Tinki en je zorgt er samen voor dat jouw puppy later geen last krijgt van trauma’s of gedragsproblemen. Door een goede cursus gemaakt door experts, weet je zeker dat je voor het beste kiest.

Waarom een puppycursus nemen?

De meeste weten niet hoe belangrijk de eerste 180 dagen van een hondenleven zijn. In deze periode leert een hond alles aan, die hij zijn verdere hondenleven zal gebruiken.  Train een puppy met puppycursus en al je vragen die er bij kunnen komen kijken worden beantwoord. Wanneer u nu kiest voor een puppycursus van 123Tinki, krijg je er vele extra’s, 4 gratis puppy boeken, kortingen en levenslang toegang. De puppycursus is ideaal om op elke plek waar en wanneer jij wilt erbij te pakken. Alsnog niet tevreden, ze geven een 100% niet-goed-geld-terug garantie. train een puppy met puppycursus zorgt ervoor dat je de eerste 180 dagen zorgeloos doorheen komt.

Door onderzoek onder 10.000 hondeneigenaren is er gebleken dat bijna iedereen met dezelfde opvoedingsproblemen komt. Dit zijn er in totaal 7. Hier heb je als baasje veel positief of negatief effect op. Door dat te voorkomen train je een puppy met puppycursus. Aan de puppycursus hebben hondenexperts ruim twee jaar aan gewerkt, om de perfecte hondentraining in elkaar te zetten.

De 7 opvoedings uitdagingen waar de meeste puppy eigenaren ervaren

  1. Het zindelijk maken van een puppy.
  2. Leren dat een bench een veilige plek is om angst te voorkomen.
  3. Gedragsproblemen voorkomen, zoals bijten of grommen.
  4. Leren om zonder stress alleen thuis te zitten.
  5. Het voorkomen van slapeloze nachten door of met je puppy
  6. Leren luisteren naar basiscommando’s
  7. Leren veilig uit te laten door aan de riem te lopen

Train een hond met puppycursus en je hebt in no-time een hond die helemaal gelukkig is. En wanneer je puppy gelukkig is ben jij dat ook!

Inhoud van puppycursus

Bij een puppycursus van 123Tinki krijg je wel 30 uur verdeeld door 75 verschillende video’s, 10 puppy boeken, veel stappenplannen en antwoord op al je vragen die kunnen komen bij de opvoeding in de eerste 6 maanden van een puppy.

Het heeft veel voordelen om te kiezen voor een puppycursus van 123Tinki. Je kan geheel in je eigen tempo leren op welke plaats dan ook. zo hoef je niet te haasten om op een bepaalde tijd of plek te zijn. Beginnen kan al voordat je een puppy in huis neemt. Je kan het van te voren al doornemen, zodat je goed voorbereid bent en meteen aan de slag kan. Door dat er video’s zijn die je uitleg geven, kun je die op pauze zetten en weer terugspoelen als je iets niet begreep. Je kan de online puppycursus zien op smartphone, laptop en tablet. Wanneer je de puppycursus nu in huis neemt, heb je levenslang toegang voor wanneer er een andere puppy ooit mag komen! Train een puppy met puppycursus kan alleen maar goed uitpakken!