Bloemen laten bezorgen

Wat ben ik blij met de mogelijkheid van bloemen laten bezorgen. Ik kwam er laatst tot mijn grote schrik achter dat ik de verjaardag van mijn moeder was vergeten. Gelukkig kwam ik er ’s ochtends achter maar zat de hele dag vast in vergaderingen dus ik had geen mogelijkheid om snel nog even de stad in te gaan om een cadeautje te kopen.

Bloemen laten bezorgen op mijn moeders verjaardag

Bloemen laten bezorgenTussen twee meetings online gezocht naar mogelijkheden. Toen kwam ik uit bij boeketcadeau.nl. Ik kon nog voor 12.00 uur een prachtige bos bloemen bestellen en deze werd dezelfde dag nog bezorgd. Mijn moeder was er ontzettend blij mee en vond het een heel origineel cadeau. Ze moest eens weten! Het assortiment is erg groot en er zijn veel verschillende stijlen en kleuren mogelijk. Zo koos ik voor mijn moeder voor een modern boeket in de kleuren die passen bij de inrichting van haar huis. Gecombineerd met haar lievelingsbloemen en het was echt een schot in de roos. Ik heb de bloemen laten bezorgen met een kaartje met een persoonlijke tekst en op deze manier werd een bos bloemen toch een persoonlijk cadeau.

Ook voor andere gelegenheden een origineel en attent cadeau

Bloemen laten bezorgenIk heb daarna voor verschillende andere gelegenheden gebruik gemaakt van Boeketcadeau. Het is zo gemakkelijk om iemand te verrassen. Toen een collega een baby kreeg, mijn nichtje afstudeerde en een kennis ging trouwen. Allemaal prima gelegenheden om een mooie bos bloemen te laten bezorgen. Je kunt ook verschillende cadeaus laten bezorgen, al dan niet gecombineerd met bloemen. Je kunt daarbij denken aan wijn, knuffeltjes, ballonnen en chocolade. Een origineel cadeau waarmee de ontvanger zeker verrast zal worden. Kijk vooral even op de website om te mogelijkheden te bekijken. Je kunt heel gemakkelijk bestellen en veilig betalen via iDeal, Creditcard, PayPal of Afterpay.