Dag meelopen met de koffieboer

Tijdens mijn vakantie mocht ik een dag meelopen met een koffieboer. Ik vond dit zo erg interessant. De koffieboer liet alles zien en vertelde veel verhalen. Hij legde alles uit op een duidelijke manier, waardoor ik het allemaal begreep. Ik had eerder nog nooit na gedacht over een koffieboer. Terwijl ik toen wel werkte in de horeca, ik deelde dus dagelijks koffie uit, maar dacht er niet over na dat dit allemaal van een koffieboer komt. De vakantie was echt geweldig, ik heb veel geleerd. Eerst besloten we dat we niet zoveel gingen doen, we wilden echt een rust vakantie, maar bij de tweede dag begon het al te kriebelen. Al gauw kregen we informatie over de plaatselijke koffieboer en ik wilde daar dolgraag heen. En zo geschiedde, het was een enerverende dag. Op mijn werk heb ik natuurlijk ook uitvoerig verteld over de koffieboer en mijn ervaringen. Ik hou zelf ook heel erg van koffie en kan al snel proeven wanneer het echt goed is en wanneer niet. Koffie bereiden is ook echt een vak, het heeft mij lang geduurd voordat ik de koffie zo lekker kon maken als ik het zelf ooit geproefd had.