Ik heb afgelopen maand een Office training gevolgd bij AVK. AVK geeft trainingen in alle software pakketten van Microsoft en leert je sneller en vooral effectiever werken met Microsoft producten. Dit was ook de reden dat ik de keuze had gemaakt een Office training te gaan volgen. Ik merk namelijk aan mezelf dat ik soms lang bezig ben met het zoeken naar bepaalde opties en de werkbaarheid hiervan in producten van microsoft. Bij een Office training krijg je de mogelijkheid deze taken makkelijker en sneller uit te voeren door beter kennis te maken met de programma’s.

Zo heb ik een excel training gevolgd die er voor heeft gezorgd dat ik nu veel makkelijker en sneller een berekening kan invoeren in excel. Toen ik mijn werkgever vertelde over deze training wilde hij direct de helft meebetalen omdat hij blij was dat ik zelf de moeite nam om mezelf op deze manier te verbeteren. Hij overweegt nu ook om de rest van het personeel hetzelfde aan te bieden. Hij ziet namelijk aan mijn resultaten dat het nu veel sneller gaat als voorheen.