piano huren

Een piano huren voor een speciaal evenement heb ik wel eens eerder gegaan bij het bedrijf Muziekhandel van Buytene. Ik was echt heel erg te spreken over hun service de laatste keer. Dus nu ik weer een vleugel nodig had, heb ik hen weer gecontacteerd. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Aan de medewerker legde ik uit naar wat voor soort vleugel ik opzoek was. Ik wist natuurlijk al dat zij die hadden, omdat ik hem al eens heb gehad voor een concert. Ik was blij om te horen dat hij nog beschikbaar was voor verhuur op de datum van het nieuwe concert.

Muziek

Piano huren tegen een goede prijs

De piano huren is heel erg makkelijk. Het bedrijf komt namelijk het instrument gewoon op locatie brengen. Die service vind ik persoonlijk wel heel er fijn, want zelf heb ik geen auto om veilig een vleugel in te vervoeren. Het bedrijf weet ook heel erg veel van alle instrumenten af, aangezien zij al meer dan 70 jaar in deze business zitten. Het bedrijf stemt het instrument ook altijd op locatie nog eens af. Zo kan er geen valse noot te horen zijn op jouw evenement.

Muziek

Super goede service

Een piano huren kan jij waarschijnlijk op meerderen plekken, maar waarom ik dan toch voor het bedrijf Muziekhandel van Buytene kies ligt echt aan de geweldige service die zijn bieden. De medewerkers zijn allemaal echt super vriendelijk en behulpzaam. Zij brengen het instrument naar de locatie toe en daarna tillen zij het ook nog eens de zaal in. Zij zorgen ervoor dat alles veilig gebeurt. Na het evenement halen zij het ook weer op. Ook is het bedrijf ten alle tijden bereikbaar mocht er iets mis zijn. Dit bedrijf krijgt van mij echt een dikke tien!