Rijschool apeldoorn

Afgelopen maand heb ik mijn rijbewijs gehaald doordat ik bij rijschool Apeldoorn heb gelest. Ik ben echt super blij dat ik voor die verkeersschool heb gekozen. Ik ben daar gaan lessen omdat mijn grotere broer dat ook heeft gedaan. Hij is net als mij in een keer geslaagd voor zijn praktijkexamen. Daar ben ik echt heel erg blij mee. Het zou echt verschrikkelijk zijn als ik voor een tweede keer op zou moeten. Gelukkig heb ik alleen maar goede leraren en leraressen gekregen die mij alles hebben geleerd. Ik zou deze school ook zeker aan al mijn vrienden aanraden als zij beginnen met hun lessen.

Rijbewijs

Bij rijschool Apeldoorn leer jij veel

Toen ik mijn allereerste les had bij rijschool Apeldoorn was ik best wel gespannen. Ik was bang dat ik misschien ergens tegen aan zou botsen met de auto. Gelukkig was mijn leraar heel vriendelijk en legde hij alles duidelijk uit. De eerste les gingen wij ons vooral concentreren op het besturen van de auto en gas geven. In de tweede les kwam daar ook nog remmen bij. Pas in de derde les moest ik voor het eerst schakelen. Het was erg prettig dat ik alles echt in kleine stapjes leerde en niet gelijk overrompeld werd.

Rijbewijs

Goede en persoonlijke lessen

De lessen met rijschool Apeldoorn waren goed en persoonlijk. Ik maakte vaak leuke praatjes met met leraar en het was ook echt gezellig in de auto. Dat vind ik zelf wel erg prettig aangezien jij toch best vaak met hen les hebt. Elke les herhaalde wij iets van de vorige les en leerde ik weer iets nieuws bij. Deze methode vond ik persoonlijk wel heel erg fijn. Zo oefende ik constant allemaal verschillende dingen. Wat ik ook prettig vond was de tussentijdse toets. Ik ben blij dat ik die in het pakket erbij heb gedaan.