Iedereen kent het merk wel, ecco. Dit is een bekend schoenen merk, waar veel mensen een paar van in hun bezit hebben. Zelf heb ik ook een paar ecco schoenen online gekocht.  Ecco schoenen online vinden is totaal niet moeilijk, en bestellen vind ik nu eenmaal fijner dan naar een winkel gaan. De ecco schoenen die ik kocht zijn erg hippe instappers, die onwijs lekker lopen. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop, en kan het dan ook iedereen aanraden!

durlinger ecco

Hippe schoenen

Een aantal schoenen van het merk Ecco zijn wat praktischer, meer gericht op wandelen bijvoorbeeld. Van deze lijnen heb ik geen paar in mijn bezit, omdat ik vrijwel nooit hoef te wandelen. Wel heb ik meerdere paar schoenen van de wat nieuwere lijn. Bijvoorbeeld mijn instappers komen daar vandaan, en deze lopen echt onwijs lekker. Ik ben helemaal fan van het merk Ecco en kan aan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen in de webshop. De schoenen lopen lekker, zijn niet zo duur, goed van kwaliteit, en ze zien er leuk uit. Ik heb meerdere paar Ecco schoenen, en ik loop op allemaal met evenveel plezier. Zeker een aanrader dus!