fysio

Op zoek naar een Fysio in de omgeving van Veldhoven? Kijk dan niet verder en ga voor deze fysio. Het streven van Claessens | van de Rijt is om met minder behandelingen tot een goed resultaat te komen. Zij staan voor effectieve behandelplannen en willen jou op die manier op korte termijn van je klachten af kun helpen, ongeacht wat voor klachten dit zijn. De praktijk bevindt zich in Veldhoven en is zes dagen per week geopend, inclusief de zaterdag. Kijk op de website van de fysio voor meer informatie. 

Ruime openingstijden

Door de ruime openingstijden is het niet nodig om tijdens kantooruren of schooltijden weg te moeten voor de fysio. De praktijk is tot half 10 geopend op maandag tot en met woensdag. Op donderdag en vrijdag sluiten ze om zes uur en op zaterdag om vijf. Ga je liever voor werk of school? Dat kan ook, de praktijk opent namelijk al om half acht in de ochtend. Je kunt bij de fysio terecht voor uiteenlopende klachten en doordat de praktijk zulke ruime openingstijden aanhoudt, kun je vaak binnen 24 uur na het oplopen van bijvoorbeeld een blessure al een afspraak hebben. 

fysio

Voor sportblessures en andere klachten

De fysio van Claessens | van de Rijt heeft jarenlange ervaring met sportfysiotherapie en gebruikt deze kennis en expertise ook in andere fysio behandelingen. Omdat sportfysio gericht is op zo snel en goed mogelijk herstellen, zijn de behandelplannen voor andere klachten ook zo ingericht. Dat maakt voor efficiënte behandelingen en goede resultaten, ook voor de langere termijn. Je kunt bij de fysio dus terecht voor goede sportfysio behandelingen, maar ook voor andere klachten, zoals chronische pijn bijvoorbeeld. Kijk op de website voor meer informatie.