Smulders Textiel

Niet alleen voor een dekbedovertrek ben je aan het goede adres bij Smulders Textiel, ook een kussen of ander bedtextiel zijn opgenomen in de webshop van het bedrijf. Of je nu een kind bent of een volwassenen, voor iedereen is er wel iets te vinden wat geschikt is voor de slaapkamer. Een mooi effen dekbedovertrek in de kleur van je slaapkamer, of is je slaapkamer modern en hou je van felle kleuren? Je hoeft maar even te kijken in een van de categorieën en je vind het in de webwinkel.

Mooie kleuren en goede materialen

Natuurlijk wil je een overtrek die precies bij de slaapkamer past, maar een prachtig dekbedovertrek van het verkeerde materiaal zorgt ervoor dat je toch niet lekker slaapt. In de webshop van Smulders Textiel vind je verschillende materialen voor een dekbedovertrek, voor iedereen een geschikt materiaal die zorgt voor een goede nachtrust. Of je nu van een flanellen overtrek houdt, of wil je luxe uitstralen met een satijnen dekbedovertrek. Katoen is geschikt om zomer en winter op je bed te gebruiken, het is namelijk koel in de zomer en lekker warm in de winter.

Smulders Textiel

Soorten en kleuren overtrekken

Wat voor overtrek je ook zoekt je vindt het bij Smulders Textiel, voor iedere slaapkamer is er wel een mooi exemplaar te vinden. Modern met felle kleuren, of prachtige bloemen als je van de natuur houdt. Maar ook de bekende rode rozen voor als je wat meer romantiek in de slaapkamer wilt, kom snel kijken in de webshop van smulderstextiel.nl voor een perfect dekbedovertrek.