Spa

Starline is een gerenommeerd merk van onder andere spa’s en zwembaden. Bodyfit is erkend dealer van dit merk. Als specialist op het gebied van wellness is Bodyfit een uitstekende keuze om een wellness product bij aan te schaffen. De deskundige adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de verschillende modellen.

De kenmerken van een Starline spa

De Starline spa kenmerkt zich door het tijdloze design en gebruik van de beste kwaliteit materialen. Bovendien zijn de spa’s energie efficiënt, dat betekent dat er goed gebruik gemaakt wordt van isolerende materialen zodat er niet meer energie wordt verbruikt dan nodig is. Hiermee voldoen de spa’s aan alle Europese normen.

Starline

Heel veel extra’s in de standaardmodellen

Geniet van een ontspannen hydromassage en het warme water. De goed geplaatste jets geven een complete lichaamsmassage met variatie mogelijkheden. Alle modellen worden geleverd met het WIRP hydromassagesysteem met vier verschillende type jets. Ook interne LEDverlichting zit standaard op alle modellen. Hiermee krijgt de spa ’s avonds een speciale rustgevende sfeer. Kleurentherapie behoort hiermee tot de mogelijkheden. Daarnaast worden alle Starline spa’s standaard geleverd met een ingenieus filtersysteem, een ozonator om onderhoud te verminderen en de kwaliteit van het water te verbeteren en standaard afdekking zodat de warmte in de spa blijft. Je kunt ook kiezen uit verschillende opties zoals een speciale trap, een externe filterunit of een externe warmtewisselaar.

Bodyfit

Laat je adviseren over de mogelijkheden in de showroom van Bodyfit

Kies uit een van de tien modellen in verschillende vormen en formaten. Breng een bezoek aan de showroom van Bodyfit in Zeewolde en laat je adviseren welk model het meest past bij jouw wensen. Welk model je ook kiest, een Starline spa is een blikvanger in elke tuin. Gun jezelf ook deze ontspanning in je eigen tuin en laat je informeren over de mogelijkheden.